اختصاصی آمل امروز ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

افتتاح دو مدرسه سه کلاسه در روستاهای آمل

آمل امروز:

در آستانه فرارسیدن سال تحصیلی و بازگشایی مدارس،دو مدرسه سه کلاسه در روستاهای آمل به بهره برداری رسید.

این دو مدرسه با نامهای فرزندان طبیعت ۹ و ۱۰ در دو روستای حاجی کلا از توابع دابودشت، و روستای ورامده از توابع بخش امامزاده عبدالله آمل به بهره برداری رسید.

هر مدرسه با حدود ۴/۵ میلیارد تومان هزینه به اتمام رسید که ۱/۷۰۰ میلیارد تومان از هر مدرسه را هولدینگ طبیعت ماکان(شرکت طبیعت) متقبل و پرداخت نمود تا تعداد مدارسی که با مشارکت و همیلری این شرکت به بهره برداری رسانده به ۱۰ مدرسه برسد.

بیژن پولادی فرماندار آمل در مراسم افتتاح مدرسه روستای ورامده اظهار داشت:

آمل حدود ۶۵۰۰۰ دانش آموز دارد که باید در مدارسی که در خور شان و با زیبایی بصری باشد و در فضای ایمن درس بخوانند.

اگر هر کدوم جایگاهی داریم از مدارس و زحمت معلمان عزیزمان است. این دانش آموزان،سرمایه های اجتماعی ما هستند.

۱۰ مدرسه با عنوان فرزندان طبیعت تا کنون ساخته شده که کار دلی این مجموعه و معامله آنها با خداست.

لازم است بخشداران محترم،به عنوان نماینده عالی دولت به رفاه و آبادانی روستاها توجه ویژه داشته باشند تا از مهاجرت شهرها جلوگیری شود و فرزندان ما بتوانند در روستاهای خود با این طبیعت بکر خدادادی و منظره چشم نواز به راحتی درس بخوانند و باعث افتخار خانواده و مملکت خود شوند.

نویسنده
م مشایی
مطالب مرتبط
نظرات