اخبار 08 ژوئن 2026 - 3 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مداح آملی که پرچم را برافراشت

نماهنگ پرچم بالا کاری جدید از مداح آملی

آمل امروز:

در شرایط جنگی حاکم بر کشور و تعدی مزدوران و مستکبران بر خاک عزیزمان،هر کدام از فرزندان میهن،به نوعی سعی دارند کاری انجام دهند، هر یک در عرصه ای که توانش را دارند،میجنگند.

مداح جوان آملی هم با تولید نماهنگی زیبا،شور و حماسه آفرید.

کربلایی مصطفی رضازاده متولد ۱۳۶۹ و در صنعت مواد غذایی مشغول به کار میباشد.

وی از سال ۸۳ شروع به مداحی کرده و از سال ۸۴ به صورت جدی وارد این عرصه شد.

رضا زاده درباره شروع به مداحی حرفه ای میگوید:

مهم ترین فرد تشویق کننده و مشوقم،مادرم بوده که بارها دستشان را بابت این اتفاق می‌بوسم.

وی افزود: مداحی را از هیئت جوانان سیدالشهدا شروع کردم و تقریبا ۲۰ سال مشغول نوکری داخل این هیئت بودم و الان چند سالی میشود در خدمت هیئت خادم الحسن (ع)آمل هستم که تاسیس این هیئت را با بچه های خوب مسجد امام حسن مجتبی (ع)آفتاب ۵ رقم زدیم که جلسات هفتگی هر چهارشنبه در مسجد امام حسن مجتبی(ع) برقرار است و پذیرای همشهریان خوبمان هستیم.

وی در مورد نماهنگ زیبای (پرچم بالا) افزود: شعر و ملودی این کار توسط خودم و شاعر برجسته کشور و شهرمان آقا محسن بصیری ساخته شد.

اگر بتوانم کار با کیفیت ارائه بدهم  شاید دوباره نماهنگ جدیدی بسازم وگرنه فعلا  قصدی برا نماهنگ بعدی ندارم.

ما تلاش کردیم تا کار خوب و با کیفیت و در خور شأن مردم ایران تقدیم کنیم و مردم عزیزمان باید نظر بدهند تا چه حد در این کار موفق بودیم./

نویسنده
م مشایی
مطالب مرتبط
نظرات