شتاب زده طلا نخرید
آمل امروز: رئیس اتحادیه طلا و جواهر آمل: جهش نرخ
آمل امروز: به گزارش آمل امروز به نقل از هراز نیوز: حسن شاه نوری پیشکسوت ورزشی و فعال اجتماعی شهرستان
آمل امروز: به مناسبت هفته خبرنگار،تور یکروزه بازدید از غار گل زرد در منطقه پلور به دعوت جمشید نیک زاد،رئیس
آمل امروز: یکی از دوست داشتنی ترین و پر کاربردترین وسایل منزل،یخچال هست که همه ما از بزرگ تا کوچیک
گزارش تصویری از دیدار تیم کودگلفام آمل و کاسپین رضوان شهر گزارش تصویری از هفته پنجم رقابتهای لیگ دسته
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) قابلیت تشخیص فشار خون بالا که برای دستگاههای اپل واچ معرفی شده را تأیید
آمل امروز: اولین رویداد بزرگ سال کمپانی کوپرتینویی اپل برگزار شد، اما بسیاری از طرفداران اپل از همین حالا مشتاقانه منتظر سپتامبر و ظهور سری آیفون ۱۵ هستند. دومی قرار
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز» حجتالاسلام ابراهیم یعقوبیان
رسیدگی به پرونده قتل دختر خردسالی به نام باران در یکی از محله های شهرری در شعبه هفتم دادسرای شهرری ، در دستور کار مجید باقری بازپرس ویژه قرار گرفت.
رسیدگی به این پرونده با کشف جسد دختر 7 ساله از سوی ماموران پلیس شهرری کلید خورد.پلیس مبارزه با مواد مخدر یکی از توزیع کنندگان مخدر منطقه به نام افشین را شناسایی کرده و با حکم ورود به خانه مراجعه کردند.افشین که متوجه حضور ماموران شده بود از پنجره رو به کوچه پشتی بیرون پرید و از مهلکه گریخت.تعدادی از ماموران اقدام به ردیابی او کردند و چند مامور مشغول تفتیش خانه شدند که مقادیری مواد مخدر کشف شد.
در همان حین سگ ولگردی که از مدتی قبل در حیاط خانه افشین زندگی میکرد وارد آپارتمان شد و در آشپزخانه زوزه می کشید.چند سوال ساده از همسایه ها کافی بود تا ماموران متوجه شوند دختربچه ای به نام باران همیشه با این سگ بازی می کرده است.
ماموران وارد آشپزخانه شدند و ناگهان چسبی که روی در یخچال زده شده بود ؛ نظر یکی از ماموران را جلب کرد و اقدام به باز کردن در یخچال کردند که جسم پتوپیچ شده ای را مشاهده کردند.
سر پتو را کشیدند و جسد بی جان دختربچه معصوم به نام باران از داخل یخچال روی زمین غلتید.بلافاصله موضوع کشف جسد به بازپرس باقری مخابره شد و ایشان به همراه تیم جنایی برای تحقیقات در محل حاضر شدند.
بررسی های اولیه حکایت از آن داشت که با توجه به جمود نعشی و فساد جسد ،بیش از یک هفته از قتل می گذرد.علت تامه فوت مشخص نیست اما بررسی ها فرضیه خفه شدن کودک را قوت می بخشد.در حالی که شایعه بریده شدن سر دختر خردسال رواج پیدا کرده است اما مستندات پرونده این شایعه را رد می کند.
همچنین مشخص شد باران دختر زنی است که از مدتی قبل با افشین زندگی می کرد، برادر خردسال باران نیز در همان خانه کنار آنها بود.در روز کشف جسد، مادر باران و پسر خردسالش در خانه نبودند اما بعد از اینکه مادر باران متوجه شد که ماموران پلیس برای دستگیری افشین مراجعه کردند، در تماس با مستاجر ساکن طبقه پایین گفته بود هر زمان ماموران رفتند به من اطلاع بده، امانتی با ارزشی در خانه هست که باید آن را بردارم!احتمالا مراد او از آن امانتی با ارزش جسد فرزندش باشد.
در حال حاضر مادر باران و افشین تحت تعقیب قضایی قرار دارند تا راز این جنایت هولناک فاش شود.
1
2
3
4
1
2
3
4
1
2
3
4