ویزیت رایگان چشم پزشکی،به مدت ۳ روز در آستانه مقدس امامزاده ابراهیم، مصلی آمل و روستاهای کم برخوردار این شهرستان انجام شد.
سرهنگ سید موسی حسیننژاد فرمانده سپاه ناحیه آمل در گفتگو با خبرنگار آمل امروز اظهار داشت:
به مدد بسیج جامعه پزشکی و بسیج سازندگی شهرستان آمل، یک تیم چشم پزشکی اعم از چشم پزشک و اپتومتریست به معاینه چشم رایگان و ارائه عینک با قیمت بسیار مناسب نمودند که این امر در راستای تحقق برخورداری همه اقشار جامعه از دسترسی آسان و محرومیت زدایی از جامعه،صورت گرفت.
وی از انجام این پویش خیرخواهانه در مناسبتهای مختلف همچون دهه فجر،هفته دفاع مقدس و … خبر داد و افزود این نهضت کماکان ادامه دارد تا مردم شریف آمل از خدمات مناسب پزشکی، پیراپزشکی و …. بهره مند شوند.
عباس اقوامی مسئول بسیج جامعه پزشکی آمل اظهار داشت استقبال خوب مردم از انجام این قبیل امور باعث رضایت خاطر ماست و باعث میشود بیش از پیش در راه و هدفمان ثابت قدم باشیم.در آینده مردم شریف آمل شاهد اقدامات بیشتری در حوزه خدمت رسانی رایگان پزشکی در سطح شهرستان خواهند بود.

Lavc58.54.100

Lavc58.54.100

Lavc58.54.100

Lavc58.54.100

Lavc58.54.100
