رئیس اتحادیه طلا و جواهر آمل: جهش نرخ ارز، اثر کاهش جهانی طلا را خنثی کرد.
نادر محبی رئیس اتحادیه طلا و جواهر شهرستان آمل با اشاره به وضعیت بازار گفت: علیرغم افت چشمگیر قیمت جهانی، قیمتها در بازار داخلی به دلیل صعود نرخ ارز در مسیر افزایشی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جهش دلار اثر کاهشی اونس جهانی را خنثی کرده، افزود: با ورود بازار به فاز افزایشی، شاهد رشد ۱۵ درصدی تقاضای هیجانی بودهایم که این هجوم نقدینگی، خود به التهاب بازار دامن زده است.
محبی ضمن هشدار نسبت به حباب قیمتها خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ریسک معامله بالا رفته است؛ لذا به شهروندان توصیه میشود از خریدهای سنگین در اوج نوسانات پرهیز کنند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر آمل در پایان تاکید کرد: ثبات در این بازار مستقیماً به مدیریت بازار ارز بستگی دارد و تا زمانی که نرخ ارز به ثبات نرسد، نوسانات ادامه خواهد داشت.