آشپزی با تابان بانو
تاریخ: ۱۳:۴۶ :: ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
مدرس شیمی و آنالیز طعم ها

آمل امروز/ با فراگیر شدن شبکه های اجتماعی و استقبال گسترده مردم از آن ها،شاهد تشکیل روزافزون گروهها و کانال های تلگرامی هستیم که بعضی از آن ها در حیطه آموزش و مهارت بسیار فعال و پر استقبال هستند. برای همین تیم خبری آمل امروز تصمیم دارد طبق روال گذاشته با سلسله گزارشات ادمین من […]

آمل امروز/

با فراگیر شدن شبکه های اجتماعی و استقبال گسترده مردم از آن ها،شاهد تشکیل روزافزون گروهها و کانال های تلگرامی هستیم که بعضی از آن ها در حیطه آموزش و مهارت بسیار فعال و پر استقبال هستند.

برای همین تیم خبری آمل امروز تصمیم دارد طبق روال گذاشته با سلسله گزارشات ادمین من به معرفی برخی از این گروهها یا کانال های پر طرفدار و گفتگو با ادمین آنها بپردازد تا ضمن لذت بردن اعضای آن گروه یا کانال از این مصاحبه،در رونق کسب و کار هموطنانمان نیز سهیم باشیم.

برای شروع از گروه تلگرامی آکادمی پدیده شروع کردیم گروهی که بالای ۷۵۰ نفر عضو دارد متشکل از خانمهای هنرمندی که با دستپختشان معجزه میکنند از انواع خورشت و پلو های خوشمزه تا دسرها و شیرینی های رنگارنگ که شاید حتی اسمش را هم نشنیده اید در این گروه موجود است اعضا با هم تبادل اطلاعات دارند و دستورها دقیق و امتحان شده است

چون این گروه مخصوص خانمهاست طبیعتا از گذاشتن لینک گروه در سایت معذوریم اما نگران نباشید در آخر لینک کانال تگرامی مربوط به همین گروه را برایتان میگذاریم تا از لحظه لحظه آشپزی با این رسپی های خوشمزه لذت ببرید.

این شما و این هم ماحصل گفتگو با ادمین هنرمند،خوش اخلاق و صد البته فروتن و متواضع این گروه:

با سلام لطفا خودتون رو برای دوستدارانتون و خوانندگان ما معرفی بفرمایید و یک بیوگرافی مختصر از خودتون لطف کنید:

نام اصلی من  زهرا علیپور تاج هست با نام مستعار تابان تاج فعالیت میکنم و از حدود پانزده سال قبل تقریبا شروع به کار کردم در زمینه آشپزی و شیرینی پزی …و سه سالی هست ک با آموزشهای حضوری خدمت استاد محمدی نصر بزرگوار به صورت تقریبا تخصصی در زمینه کیک سازی و شیرینی پزی فعالیت میکنم .

البته شغل اصلی من مدرس شیمی هست در دبیرستان های کرج و آموزشگاهها…. تدریس میکنم و حدود شانزده سال سابقه تدریس دارم ….

در زمینه شیرینی پزی و قنادی هم ورکشاپ های دوره ای رو برگزار میکنم …البته آن هم ب درخواست و اصرار دوستان علاقمند وگرنه حالا حالا باید شاگردی کنم در این حرفه دوست داشتنی.

تا چه حد به آشپزی علاقه دارین؟ شده که خسته بشید از آشپزی کردن و غذا پختن؟

علاقه من به این حرفه واقعا به حدی هست که در اوج خستگی باز لذت میبرم وقتی شروع به کار میکنم

شده که خلاقیت هایی در ترکیب مواد و طعم ها داشته باشم و دستورهایی بنویسم از تغییر دادن دستورات و امتحان چیزهای جدید نمیترسم و خدا روشکر موفق هم بودم

به نوشتن کتاب آشپزی فکر کردین؟

بله عزیزم فکر کردم ولی امروزه متاسفانه خریدار نداره یکی از دوستان اینکار رو کردند ولی نتیجه رضایت بخش نبود  در چند سال اخیر به علت وجود فضاهای مجازی کتاب خوندن کمتر شده و مردم ترجیح میدن از این فضا استفاده کنند یا آموزشگاه برند

 

چرا آموزشگاه تاسیس نمیکنید؟

چون شغل دوم من هست یه کم مشغله کاری و فضای محدودی ک در اختیار دارم اجازه نمیده

در روز رسیدگی به کارهای گروه و پاسخگویی به سوالات چقدر زمان میبره؟

بین روز هر وقت فرصت کنم …چون ادمین ها هم هستند و لطف میکنند و همراهی میکنند حدود دو ساعت درمجموع

نظر مراجعان و فامیل نسبت به دستپختتون چیه؟

بعد آماده شدن سفارش ها که تا الان به لطف خداوند مشتری ها رضایت داشتند و ابراز محبت میکنن همیشه.

اطرافیان و خانواده از طعم و تزیین غذا ها م ودست پختهام به خوبی یاد کردند چون خود من خیلی حساس هستم برای درآوردن طعم اصلی یک غذا یا شیرینی یا کیک

لطفا لینک کانال تلگرامیتون رو برای استفاده علاقمندان لطف کنید

کانال تلگرامی ما با نام پدیده فعالیت میکنه و با مدیریت استاد جناب آقای محمدی نصر هست که مربوط به پخت نان،شیرینی،کیک و دسر هست این هم لینک کانال خدمت شما خوشحال میشم در خدمت کدبانوها و علاقمندان به حرفه آشپزی باشم

https://t.me/joinchat/AAAAAE15k1eglKnJ8LKKSA

بسیار محبت کردید ممنون از اینکه وقت خودتون رو در اختیار ما قرار دادید ان شاالله موفق و موید باشید

ممنون از لطف شما

 

 

نظرات کاربران (6)

  1. مریم

    حرف نداره واقعا از بودن تو این گروه لذت میبرم ماشاالله همه هنرمندند و تابان جون هم عالیه

  2. سحر

    حرف نداره عالیه آموزشاشون

  3. سارا

    مثل همیشه عالی هستید تابان عزیز … و اون چیزی که طعم کیک ها و غذاهای شما رو عالیتر و دلنشین تر میکنه منش و حسن خلق و مهربونی قشنگ شماست … پایا و مانا باشید عزیزم

  4. سارا

    مثل همیشه عالی هستید تابان عزیز… اون چیزی که طعم کیک ها و غذاهای شما رو عالیتر و دلنشین‌تر می‌کنه منش و حسن خلق و مهربونی قشنگ شماست … پایا و مانا باشی نازنین..

  5. مرجان

    بسیار بسیار سپاسگذارم به خاطر زحمات بی دریغ استاد تابان عزیزم که ازوقتی با کانال ایشان اشنا شدم علاقه ام به این هنر (شیرینی پزی واشپزی) بیشتر شد وخدارو شاکرم که این سعادت نصیب بنده شد وامیدوارم همچنان شاهد پیشرفتهاشون باشیم ویک تشکر ویژه هم از جناب استاد محمدی بزرگوار دارم بی نهایت زحمت میکشند ودستورهای امتحان شده خودشون رو در اختیار ما قرار میدهند

  6. شکوفه

    سلام
    تابان جان هم خودشون هم کارهاشون عالی هستن رفتار و منش این خانوم ستودنی هستش
    دستپخت شون هم عالی و بینظیره