فناوري

Tech فناوری و اطلاعات

ویژگی های خاص آیفون 15

آمل امروز: اولین رویداد بزرگ سال کمپانی کوپرتینویی اپل برگزار شد، اما بسیاری از طرفداران اپل از همین حالا مشتاقانه منتظر سپتامبر و ظهور سری آیفون ۱۵ هستند. دومی قرار

رونمایی از المان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز»،معاون امور بین‌الملل و

از آتش و

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز»،در دل کوچه‌پس‌کوچه‌های

نوسان قیمت طلا

آمل امروز: در شروع اولین روز کاری سال ۱۴۰۴ مورخ

حماسه ششم بهمن،

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز» حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان

توطئه‌های دشمنان علیه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز» محمدباقر قالیباف در

تلاش و حمایت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل‌امروز»، سردار سیاوش مسلمی، فرمانده

مردم بی‌اعتنا هستند!

 مردم بی‌اعتنا هستند!

مهر نوشت: معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با اشاره بارش برف و انسداد مقطعی در جاده چالوس، گفت: متأسفانه مردم نسبت به تذکرات راهداری بی‌توجه هستند.

عباس صفری  با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌های راهداری در جاده کرج – چالوس، اظهار کرد: از شب گذشته تاکنون شاهد حجم بالای ترافیک در این محور کوهستانی بوده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه حجم سفرهای آخر هفته بسیار زیاد است و گاهی با سفرهای نوروزی برابری می‌کند، گفت: در این محور دو لاین خط‌کشی وجود دارد، ولی گاهی شاهد ششش خطه شدن جاده می‌شویم که تخلیه ترافیک را با مشکل مواجه می‌کند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به مشکلاتی ازجمله گرفتار شدن در صف‌های طولانی ترافیک و کمبود سوخت که شب گذشته تاکنون برای مردم در این محور رخ‌داده است، گفت: اکیپ‌های راهداری مستقر در این جاده کوهستانی و برف‌گیر به طرق مختلف تذکراتی به شهروندان داده‌اند ولی متأسفانه مردم نسبت به تذکرات بی‌توجه بوده‌اند.

صفری در بخش دیگری به ریزشی که شب گذشته در محدوده استان مازندران رخ داد اشاره کرد و گفت: این ریزش باعث شد حجم ترافیک بالا رود و با انسداد مقطعی مواجه شویم.

وی با توجه به اینکه پیش‌بینی‌های لازم انجام‌شده و به مردم اعلام‌شده بود که ممکن است با کمبود سوخت مواجه شوند، گفت: به مردم حتی با بلندگو اعلام شد که برای عدم مواجه با کمبود سوخت به مکان‌های امن بروند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با تأکید بر اینکه در حال حاضر ترافیک تا محدوده روستای «گرماب» تخلیه‌شده است، گفت: وقتی طول صف‌های ترافیک به سه یا چهار کیلومتر برسد، با مشکلات زیادی در محور مواجه می‌شویم.

گفتنی است؛ در محور کرج – چالوس محدوده استان البرز یک پمپ‌بنزین در محدوده «نسا» وجود دارد و یک پمپ‌بنزین سیار نیز در محدوده «ری زمین» وجود دارد.

مدنی امیررضا

http://amolemroz.ir/wordpress

Related post

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *