فناوري

Tech فناوری و اطلاعات

ویژگی های خاص آیفون 15

آمل امروز: اولین رویداد بزرگ سال کمپانی کوپرتینویی اپل برگزار شد، اما بسیاری از طرفداران اپل از همین حالا مشتاقانه منتظر سپتامبر و ظهور سری آیفون ۱۵ هستند. دومی قرار

رونمایی از المان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز»،معاون امور بین‌الملل و

از آتش و

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز»،در دل کوچه‌پس‌کوچه‌های

نوسان قیمت طلا

آمل امروز: در شروع اولین روز کاری سال ۱۴۰۴ مورخ

حماسه ششم بهمن،

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز» حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان

توطئه‌های دشمنان علیه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل امروز» محمدباقر قالیباف در

تلاش و حمایت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آمل‌امروز»، سردار سیاوش مسلمی، فرمانده

آخرین وضعیت بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه

 آخرین وضعیت بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه

استاندار کرمانشاه از تکمیل ۷۰ هزار واحد تخریبی و تعمیری تا سالگرد زلزله خبر داد.

به گزارش مهر، هوشنگ بازوند چهارشنبه شب بعد از بازدید از مناطق زلزله‌زده سرپل‌ذهاب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روند ساخت و ساز در مناطق زلزله‌زده به ویژه مناطق روستایی بسیار خوب است و با توجه به شرایط و حجم بالای کار روند طبیعی دارد.

وی افزود: شرایط کار در روستاها به دلیل عدم درگیری با سیستم بروکراسی اداری بهتر است، اما در شهرها بازسازی متفاوت است به دلیل نوع ساخت و ساز و حد و حدود رعایت آن زمان بر است شهرداری باید نظارت و اجرا زمان‌بر بوده و طبیعی است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: تا سالگرد زلزله ۷۰ هزار واحد مسکونی که در قالب تعمیرات نوع یک و دو و تخریبی نوع یک و دو احداث و تعمیر شده‌اند تکمیل می‌شود.

بازوند با اشاره به روند بازسازی جایگاه‌های دامی و واحدهای صنفی مناطق زلزله‌زده گفت: سرعت بسیار خوبی در ساخت و ساز بوده و بنیاد مسکن با ۱۲ ستاد معین هم در حال انجام کار است.

وی با اشاره به تعهدات برخی وزارتخانه‌ها در بازسازی بیان داشت: بیمارستان سرپل‌ذهاب که تخریب شده بود، ارائه طرح مقاوم‌سازی آن چند ماه به طول انجامید کشید، اما در سالگرد زلزله این بیمارستان به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار کرمانشاه در مورد مسکن مهر سرپل‌ذهاب نیز بیان داشت: مسکن مهر درگیر مسائل حقوقی و بیمه و باکها شده بود، اما قول داده‌اند بر اساس برنامه زمانبندی تا پایان سال این واحدها را تحویل دهند.

بازوند تصریح کرد: شاهد رشد ساخت و سازها در شهر سرپل‌ذهاب هستیم و در این شهر ۶۷۰۰ واحد مسکونی دارای پروانه آسیب‌دیده داشتیم که الان ۱۰ هزار و ۳۰۰ واحد در حال ساخت است که ۴۰۰۰ واحد اضافه ساخته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع باید ۱۰۴ هزار واحد تعیین تکلیف شود که کار سختی است، اما روند خوبی دارد و امیدواریم شهر خوبی ساخته شود و دیگر نگران حوادث این چنین در آن نباشیم.

مدنی امیررضا

http://amolemroz.ir/wordpress

Related post

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *